Kundvagn
Antal varor 0 st
Summa 0 Kr
Priser inkl. moms

Köpvillkor

Köpvillkor

Beställning
Beställningar kan göras via webbutik, e-post, fax, telefon eller per brev.
Du måste vara 18 år eller ha målsmans godkännande.

Betalningsvillkor
Alla betalningar sker via konto-, kredit-, betalkort, mot faktura eller kontant vid avhämtning.
Vi tar emot korten Visa och Mastercard. Vi är mycket noga med säkerheten när Du anger kreditkortsnummer. Alla överföringar kommer att ske krypterat med s.k. 3DSecure-anslutning som är den senaste standarden som rekommenderas av de stora bankerna.

Priser
Alla priser anges inkl. moms som för närvarande är 6% för noter och böcker, 12% för livsmedel och 25% för övriga varor.
Vi förbehåller oss rätten till prisändringar p.g.a. tryckfel, plötsliga valutaförändringar eller prishöjningar från våra leverantörer.

Leveranstid
Normal leveranstid är 1-5 dagar. Vissa avvikelser kan förekomma. Vi kan inte bli ansvariga att leverera en produkt som är slutsåld eller utgången ur sortimentet. Är produkten slutsåld meddelar vi det via e-post eller telefon.

Leveranssätt
Alla varor levereras från vårt eget lager. Varorna skickas i första hand som brev eller postpaket (beroende på vad som är billigast). Vi kan även skicka försändelserna som Företagspaket eller med Bussgods (gäller skrymmande eller ömtåligt gods) om så önskas.

Fraktkostnader
Fraktkostnaderna baseras på Postens/speditörens taxa och är beroende på varans vikt och volym. Fraktkostnaden visas alltid när Du har loggat in i kassan.
Vid leverans som företagspaket eller med Bussgods gäller andra fraktkostnader,

Öppet köp
Vi har alltid 14 dagars öppet köp/returrätt. Varan måste returneras i originalförpackning och får ej vara skadad/använd (gäller t.ex. strängar). Kvitto eller kopia på faktura måste alltid bifogas. Kunden betalar alltid returfrakten. Returer som skickas mot efterkrav/postförskott löses ej ut. För att häva köpet måste varan vara oss tillhanda inom 14 dagar. Kontakta oss omgående vid tveksamheter.

Outlösta paket
Outlösta paket debiteras med 400:-

Garanti
Vi har, om inget annat anges, 12 mån. garanti mot material- eller fabrikationsfel på våra produkter. Garantin gäller om varan hanteras normalt och inte utsätts för påfrestningar utöver det vanliga. Kvittot på betald vara gäller som garantisedel. Vid garanti- och serviceärenden betalar kunden alltid frakten till Fiolaffären och Fiolaffären står för frakten till kunden.

Säkerhet
Vi lämnar inte ut några personuppgifter.

Reservation
Vi reserverar oss mot felaktigheter i prislista och innehåll på webbsidan.

Nyheter

2021-04-22

Pirastro Perpetual Viola

En ny violasträng från Pirastro!
Erbjudanden
BETALA MED KLARNA
Klarna-logga-2
Handla idag och välj när du vill betala.
Klarna Checkout
Fiolaffärens öppettider
Fiolaffären-utifrån
Öppettider:
Måndag-torsdag 11-18
fredag 11-16

Välkommen hit!

Om vi ändrar öppettider så meddelas det här