Kundvagn
Antal varor 0 st
Summa 0 Kr
Priser inkl. moms

Om Företaget

Fiolaffären

Välkommen till Fiolaffären i Stockholm

Fiolaffären är en specialbutik för stråkinstrument och vi vänder oss till Dig som söker hög kvalitet till ett lågt pris. Till våra fasta kunder hör såväl professionella musiker som musikskolor i hela landet och då vi båda är utbildade pedagoger/musiker kan vi bistå med råd och hjälp i Ditt val av instrument.

Vi är glada att kunna erbjuda stråkinstrument och tillbehör av god kvalitet och då vi själva importerar våra varor har vi möjlighet att hålla våra låga priser.

Hos oss hittar Du bl.a. prisvärda stråkinstrument i alla storlekar, Pirastros hela sortiment av strängar, ett mycket stort utbud av musikaliska presentartiklar, noter för stråk med tonvikt på undervisning och etuier i varierande modeller och prislägen.
För fiolbyggare har vi virke och tillbehör för de olika arbetsmomenten och de specialverktyg som vi ej har i lager kan beställas hos oss.

I webbshopen hittar Du det mesta, men vi har ännu inte hunnit lägga in alla produkter och all information, så den kommer att utökas succesivt.

Om Du har möjlighet är Du välkommen att besöka vår fysiska butik i Stockholm. Där kan Du se hela vårt sortiment, prova instrument och bläddra i noter.

Varmt välkommen!

Gunilla & Primoz Prevorsek

 

Erbjudanden
HALVA PRISET PÅ NOTER!
Not-REA
Välkommen till vår butik på Södermalm där vi har en stor notavdelning med noter från f.d. Aulos Musik
Fiolaffärens öppettider
Fiolaffären-utifrån
Sommaröppettider:
Måndag-torsdag 11-16
Fredag 11-15

Välkommen hit!

Om öppettiderna ändras, så meddelas det här.